My brother from the same mother

Har tillbringat min kväll med småbröderna. Mycket skratt och flams och trams. Exakt vad jag behövde!:) Blev även en del rock and roll på gitarren för alla tre. Fast jag överlämnar den biten med stolthet till Kim, mitt gitarrspelande var ungefär lika falskt som om Britney Spears skulle sjungit utan playback på sina konserter...


Fridag

Idag har varit en alldeles ypperlig fredag! Har varit på Väla där jag köpt en bråkdel av alla presenter och julklappar som måste införskaffas. Har även fyndat en vinterjacka och kläder på Carlings, och fått i mig en fantastiskt god och mycket mättande orientalisk kycklingsallad, mumma! När jag kom hem hade jag så mycket energi så jag började att städa lite smått, slå in presenter och hänga upp lite ljusmys. Längtar sååå mycket tills all julpynt kommer fram!:)


En vit helg

Igår var jag väldigt flitig, jag jobbade ett förmiddagspass, åkte hem vilade, åt, mös framför tvn för att sedan även ta ett nattpass. Kämpigt, men jag klarade det!:) Till middag mellan passen gjorde Daniel Krämig het räksoppa till förrätt och baconinlindad fläskfilé med smaksatt Philadelphia, klyftpotatis och bea-sås till huvudrätt. Fin är han!


Halloween

Lady Gaga och Tingeling från lördagens Halloweenfest. Fler bilder kommer!


Retro

Nytt snyggt skal till min nya iPhone 4s!:)


Halloweenmys

Chokladbulle med marsipan.
Chokladomslag.
En vin-gåva.
Made by min arbetskamrat Malin!
Besök hennes blogg och beställ era önskemål!(:

RSS 2.0