Uppdatering

Nu har vi ytterligare 2 saker att checka av i vår to-do-list inför vår Kina-resa.
5 nätter i Hong Kong är bokade...
...likaså flyget Shanghai-Guilin. Biljetten har gått ner i pris så nu behövde vi bara betala 763kr per person istället för 1500kr som vi räknade med från början.
En till positiv sak är att vi anländer i Shanghai(från Köpenhamn) vid 10-tiden, och flyget till Guilin går vid 18tiden, vilket innebär att vi har tid att åka in till Shanghai en runda för en snabbvisit.
Jag klagar icke!(:

Kommentarer
Postat av: Therese

Ååhjäävlar vilket hotell!!!! Men är där två sängar? För de två översta bilderna ser inte ut som samma rum? Och den nedersta bilden är väl inte ert hotellrummet, det måste va lobbyn?? SJUUUKT annars!! Skönt att biljettpriset gick ner så mkt:D men ska ni bara va i Shanghai en dag? Eller ni ska tillbaka dit senare?

2011-01-25 @ 20:50:08
URL: http://tessosan.blogg.se/
Postat av: Lollo

Nej det är inte samma rum, tog bara lite random bilder, vårt rum kanske inte ens ser ut som någon av dem på bilderna:P HEhe ja det är lobbyn! Gillar deras färgtema iallafall(; Vi ska till Shanghai senare igen, först Shanghai(några timmar), sen Guilin, Yangshuo, Hong Kong och sen Shanghai igen(: Kommer skriva om det mer sen när det närmar sig!

2011-01-26 @ 00:19:22
URL: http://luyisi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0