Hur djävla lång ska det behöva gå?

Den 78-åriga kvinnans tillstånd är fortfarande allvarligt efter att hon utsattes för brutal misshandel utanför Netto i Landskrona. Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt och jagar nu efter fler vittnen. 

LANDSKRONA. På tisdagen satsades alla resurser på att försöka lösa fallet då med den 78-åriga kvinnan som slogs medvetslös utanför Hemköp på Ringvägen på måndagseftermiddagen.

Hon och hennes 71-årige man kom i bil till parkeringsplatsen strax efter klockan 14 och skulle handla. Mannen har i förhör uppgett att en bil stod i vägen för honom när han skulle parkera. Han tutade då, vilket gjorde att bilföraren motvilligt flyttade sin bil.

En dispyt uppstod sedan när det äldre paret befann sig utanför bilen. Enligt anmälan blev den 71-årige mannen först slagen så att han föll omkull.

Efter det utsattes den 78-åriga kvinnan för slag. Misshandeln var så grov att hon var medvetslös när polis, räddningstjänst och ambulans kom till platsen. Hon fördes med livshotande skallskador till universitetssjukhuset i Lund. Enligt polisen fick hon både en svår inre skallskada och en krossskada på skallbenet.

Hon opererades under måndagskvällen.

– Tillståndet är efter operation fortfarande allvarligt, men inte livshotande. Hon är kvar på neurokirurgen, säger Hans-Göran Boklund, pressansvarig på universitetssjukhuset.

I Landskrona arbetar nu tio poliser med att lösa överfallet på det äldre paret som är hemmahörande i Landskrona. På tisdagen var ännu ingen gripen.

– Vi ser allvarligt på det som hänt. Det viktiga nu är få reda på vem gärningsmannen är, säger Göran Hassel, informationsansvarig på polisen i NV-Skåne.

De vittnen som redan hörts, ska förhöras en gång till. Samtidigt efterlyser polisen fler vittnen till händelsen.

– Det sker på en parkeringsplats. Där var mycket folk och någon måste ha sett något, säger Göran Hassel.

Gärningsmannen försvann från platsen i sin bil. Han beskrivs vara i 20-30-årsåldern.

– Bilen var troligen röd

Hd.se

________

Ordna upp i vår stad nu förhelvete!


Kommentarer
Postat av: yne

Helt sjukt att sådant händer. Man inbillar sig att man lever i ett någorlunda civiliserat land, men icke...

2010-03-30 @ 21:36:01
URL: http://yne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0